Компанията предлага специализирани индустриални решения за машини в хранително вкусовата промишленост.

Eltex разработва решения, които използват предимствата на електростатиката и елиминират свързаните с тях нежелани странични ефекти.

Eltex е партньор в индустрията и целта им е да предложат подкрепа в много индустрии чрез подобряване на производителността, ефективността и рентабилността.

Minbea intec предлагат системи и оборудване свързано с измервателни уреди за всякаква промишленост.

Тегловни клетки, измервателни уреди, индустриални везни.

Pepperl+fuchs предлагат решения свързани с индустриалната автоматизация.

Netter vibration предлага решения до ключ за пневматика, хидравлика, вакуум, електричество и електроника в тежката и лека индустрия.

Международно водеща машиностроителна компания в областта на вибрациите и технологиите, те са компетентен партньор на химическата и хранително-вкусовата промишленост повече от 70 години.

Компанията разработва и доставя доказани решения за транспортиране, пресяване, сушене и охлаждане на насипни материали като пластмасови пелети, картофен чипс, желирани мечета, мляко на прах, кафе, захар, сол и много други продукти на клиентите.

SICK предоставя сензорни интелигентни и приложни решения, които създават перфектната основа за сигурен и ефикасен контрол на процесите, защита на хората от аварии и предотвратяване на щети на околната среда.

Усилията на групата Schmersal от много години са насочени към производството на продукти за безопасност на работното място.

От най-разнообразните механични и електрочувствителни комутационни устройства се появи най-голямата гама в света на защитни комутационни устройства и системи за безопасност за защита на човека и машината.